Oor-elastiek

Mondmasker met elastiek

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 4,95 (inclusief 21% btw)

Kies je eigen kleur!!!
Vermeld het nummer van je keuze  bij je bestelling. Kleur van de lintjes/touwtjes kunnen wisselen.

Deze maskers hebben superzacht, speciaal oor-elastiek. Ik lever ze met langer elastiek. Zo kun je thuis passen, de juiste lengte kiezen, knoopje er in leggen en de rest afknippen. Zo weet je zeker dat het comfortabel zit.
De maskers bestaan uit twee lagen van 100 procent katoen. Tussen de twee lagen is een ruimte waar je een filtermateriaal kunt plaatsten. Dit kan een stukje keukenrol zijn dat je dubbelvouwt, een stukje vilt: alles dat de lucht extra kan filteren.
Doordat dit mondkapje is gemaakt van 100 procent katoen en gewoon wasbaar in de wasmachine. Aangeraden is om dit minimaal dagelijks te doen.

Voorschriften voor gebruik:
1. Was je handen grondig met water en zeep alvorens het masker aan te raken. Gebruik de uiteinden van de linten om het masker aan te brengen.
2. Draag het masker alleen wanneer nodig. Bij thuisisolatie bijvoorbeeld, als er anderen in dezelfde ruimte aanwezig zijn.
3. Hou je ook mét een masker aan de basisregels: handen wassen, voldoende afstand houden en mensen vermijden als je je ziek voelt.
4. Zorg dat het masker zo goed mogelijk aansluit op je gezicht. Je moet met mond én neus door het masker ademen. Mondmaskers werken minder goed bij kinderen. Verander hun masker regelmatig.
5. Steriliseer elk mondmasker sowieso minstens éénmaal per dag door het te wassen op 60°C.
7. Raak de binnenkant niet aan met je vingers. Ik maak de binnenkant van al mijn maskers wit. Zo kun je de binnenkant en de buitenkant van het masker makkelijk herkennen.
8. In het masker kan je een vervangbare filter schuiven, zoals een stofzuigerzak {geen HEPA filter!} of een koolstoffilter. Was je handen grondig voor en na het wisselen van de filter.

Welkom op mijn pagina!

Je vindt hier allerlei handgemaakte dingen!
Het assortiment wisselt regelmatig, dus houdt de pagina (maar beter nog: onze Facebook en Instagram!) in de gaten.
Zit de kleur, tekst of look die jij zoekt er niet bij? Neem vooral contact met mij op! Ten eerste vind ik dat heel erg leuk, maar ten tweede: in overleg is er ontzettend veel mogelijk! Ik maak graag iets speciaal voor jou :)

Veel shopplezier!

Volg ons!

              

© 2016 - 2021 De Groene Wolk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel