Printjes kies je zelf!

Setje Hip en duurzaam ondergoed! (tot maat 116)

Vorige Artikel 3 van 3
€ 15,95 (inclusief btw)

Deze flitsende hemdjes en boxertjes maak ik van 'restjes'.
Bij het maken van alle leuke kleertjes van deze webshop blijven er vaak kleine stukjes stof over. Met deze stukjes kun je geen kinderkleding meer maken. Graag werk ik zo duurzaam mogelijk en ging dus op zoek naar een bestemming voor deze stukjes. Zo kwam ik bij ondergoed! Ook koop ik regelmatig restpartijen op van andere naaisters en webshops. Zij kunnen niks meer doen met deze stukken stof en deze zouden anders in de prullenbak zijn beland. Zonde!

Ze zijn vanaf mini verkrijgbaar, namelijk maat 74-80!
Ik heb gemerkt dat bij kindjes die jong zindelijk zijn of fijntjes gebouwd zijn de gangbare onderbroekjes niet passen. Deze beginnen vaak bij maat 86-92, maar dit is voor best veel kleintjes nog veel te groot. Het zakt gewoon van hun schattige billetjes af. 

Deze gave boxertjes en hemdjes zijn afgewerkt met heel zacht elastiek. Tot en met maat 110-116 kosten ze per set €15.95. Per twee stuks kosten ze  €30.95, maar je krijgt er 3 voor €42.95!

Omdat deze gemaakt worden van restjes en de vooraad restjes zo'n beetje dagelijks veranderd is wat je zult ontvangen een verrassing. Vind je dit niet prettig? Op verzoek kan ik je een foto sturen van de beschikbaren stofjes. Je kunt natuurlijk ook bij 'opmerkingen' aangeven waar je kindje van houdt en wat zijn of haar lievelingskleuren zijn en je vervolgens laten verrassen!

Welkom op mijn pagina!

Je vindt hier allerlei handgemaakte dingen!
Het assortiment wisselt regelmatig, dus houdt de pagina (maar beter nog: onze Facebook en Instagram!) in de gaten.
Zit de kleur, tekst of look die jij zoekt er niet bij? Neem vooral contact met mij op! Ten eerste vind ik dat heel erg leuk, maar ten tweede: in overleg is er ontzettend veel mogelijk! Ik maak graag iets speciaal voor jou :)

Veel shopplezier!

Volg ons!

              

© 2016 - 2023 De Groene Wolk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel