Dit is de Groene Wolk! Mijn naam is Janneke Zunnenberg en ik ben de trotse moeder van wel 5 kleine wonders! Zij zijn geboren in 2007, 2011, 2013, 2014 en 2018. Drie prachtige dames en twee heren!

Waarom een Groene Wolk?
We kennen natuurlijk altijd die denkbeeldige roze of blauwe wolk die de periode na de geboorte van je kindje beschrijft. Ik wilde een naam voor mijn bedrijfje die diezelfde periode zou omschrijven, maar geslachtsneutraal. Daarnaast werk ik graag met biologische stoffen et voila: De Groene Wolk was geboren!

Hoe is de webshop ontstaan?
De webshop waar je nu bent is eigenlijk langzaam zo gegroeid. Het is een lange tijd gewoon een hobby geweest, maar steeds meer mensen vroegen of ik niet ook voor hun iets kon maken.

Hieruit kwam in de eerste instantie een facebookpagina, maar dit vond ik toch niet ideaal. Ik wilde liever een echte shop waar je ook gemakkelijk kunt betalen en bestellen!

Ik ben toen op zoek gegaan naar iets dat bij mij pastte en zo kwam ik hier!

Ideologie
Ik hou van unieke kleding. Ik vind het fijn dat mijn kind niet hetzelfde shirt aan heeft als 3 anderen in de klas. Niet dat daar perse iets mis mee is, maar ik hou gewoon van originaliteit!
In deze webshop kun je dus zelf bepalen hoe of wat. Je kiest zelf de stoffen en de stijl en ik maak wat jij wilt! Hoe leuk is dat?

Daarnaast vond ik het erg belangrijk om het ook betaalbaar te houden. Ik zag zelf al snel bij andere webshops dat er voor 'handgemaakt' en 'uniek' meteen vele euro's extra werden gevraagd.
Ik geloof hier niet in.
Natuurlijk wil ik ook verdienen aan mijn webwinkel, maar ik wil ook bereikbaar blijven voor iedereen. Bij mij dus geen hoofdprijzen, maar prijzen vergelijkbaar met een winkel als de Hema.
Dus! Happy shopping!

Groetjes,
Janneke
 

 

Welkom op mijn pagina!

Je vindt hier allerlei handgemaakte dingen!
Het assortiment wisselt regelmatig, dus houdt de pagina (maar beter nog: onze Facebook en Instagram!) in de gaten.
Zit de kleur, tekst of look die jij zoekt er niet bij? Neem vooral contact met mij op! Ten eerste vind ik dat heel erg leuk, maar ten tweede: in overleg is er ontzettend veel mogelijk! Ik maak graag iets speciaal voor jou :)

Veel shopplezier!

Volg ons!

              

© 2016 - 2023 De Groene Wolk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel