Mijn eerstgeboren kind kwam een jaar geleden uit als transgender. Inmiddels zijn we een heel stuk verder en hebben we samen enorm veel geleerd. Onder andere dat er eigenlijk weinig leuk ondergoed is voor transgender kindjes. Of het was erg duur! Nu maakte ik al veel kinderkleding en kinderondergoed, dus dat leek ons snel gefixt! Bij deze, onze lijn aan transgender ondergoed!

 • Minder ruimte

  Boxershort
  Boxershort

  Dit is een boxershort gemaakt met minder ruimte in het midden. Voor de transgender jongetjes die graag dit soort ondergoed dragen, maar waarbij in de winkel gekocht ondergoed teveel extra ruimte heeft.

  Op verzoek kunnen deze…

  € 14,95
 • Extra ruimte

  Boxershort
  Boxershort

  Deze boxershort heeft een geheime ruimte aan de binnenkant. Deze ruimte kan worden opgevuld naar wens met bijvoorbeeld foam padding, maar kan ook ruimte bieden voor bijvoorbeeld een Mr. Fenis.

  Op verzoek kunnen deze boxershorts…

  € 14,95
 • milde compressie

  Slip
  Slip

  Deze slip bevat een verstevigd voorpand waardoor er een gladder uiterlijk ontstaat. Deze slip heeft geen extra compressie. Wil je een zo glad mogelijk uiterlijk kun je beter kiezen voor deze slip.

  € 14,95
 • extra compressie

  Slip
  Slip

  Deze slip bevat een extra verstevigende laag aan de gehele binnenkant. Daarnaast heb ik ook gebruik gemaakt van een stukje {onzichtbare} padding. Deze zorgt er voor dat er een zo glad mogelijk uiterlijk ontstaat. Deze slip geeft…

  € 18,95

Welkom op mijn pagina!

Je vindt hier allerlei handgemaakte dingen!
Het assortiment wisselt regelmatig, dus houdt de pagina (maar beter nog: onze Facebook en Instagram!) in de gaten.
Zit de kleur, tekst of look die jij zoekt er niet bij? Neem vooral contact met mij op! Ten eerste vind ik dat heel erg leuk, maar ten tweede: in overleg is er ontzettend veel mogelijk! Ik maak graag iets speciaal voor jou :)

Veel shopplezier!

Volg ons!

              

© 2016 - 2022 De Groene Wolk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel